
Så länge restriktionerna gäller har vi valt att stänga av den här funktionen. Vi ber er kontakta restaurangen direkt – Ja, det gör vi, men endast under kvällstid! Lättast bokar du via hemsida, under fiken restaurangerna och välj sedan den restaurang du vill boka bordet på. Skulle det inte gå att boka via hemsidan kontakta gärna restaurangen via telefon så hjälper vi dig. Tänk på att platserna på fredagar och lördagar fylls upp snabbt, så var ute i god tid! Drop-in platser finns alltid tillgängligt.
A: Vi använder oss endast av nymalet nötkött från svenska gårdar.
A: Ja det får man, vi på Phil’s älskar hundar!
A: Du kan beställa take-away på plats eller ringa till restaurangen eller det enklaste alternativet ör att beställa från philsburger.se.
Ni kan boka bord här via hemsidan, klicka på fliken “Restaurangerna”. Skulle inte det fungera kontakta gärna restaurangen via telefon så hjälper vi er. Är ni så pass många så att ni skulle vilja abonnera en del av restaurangen? Kontakta oss via telefon.
A: Vi har ett glutenfritt bröd, och även glutenfria krutonger till halloumisalladen. Brödet hanteras dock i en miljö där det finns gluten och våra pommes friteras även i samma fritös som glutenprodukter.
A: Vi har samma meny hela dagen.
Vid catering eller bokning av vår foodtruck, kontakta: foodtruck@philsburger.se för förfrågan.
A: Vi har en vegetarisk halloumiburgare, en helt vegansk burgare som heter Crispy Vegan samt Beyond Burger som består av helt plantbaserat “kött”. Beyond Burger går även att få helt vegansk. Du kan även byta ut köttet på våra burgare mot halloumi eller Beyond Meat. Utöver dessa vegetariska och veganska burgare så har vi också en halloumisallad, veganska milkshakes samt veganska dippsåser som alternativ.
A: Vårt mål är att lanserar tre till fyra limited burgare per år. Följ oss på sociala medier för senaste nytt!
A: Vårt bakas enligt vårt egna hemliga recept som är framtaget av Philip, en av Phil’s Burgers grundare, under ett helt år bjöd sina grannar på bröd tills han komponerade det perfekta receptet.
A: Tyvärr inte! Vi gör våra såser helt ifrån grunden med noga utvalda råvaror i vårt centralkök som sedan transporteras ut till våra restaurangen varje dag.
Miljöfrågan är en central del i företaget som vi ständigt jobbar med. Vi har minskat antalet engångsprodukter genom att byta till rostfria dipp- och pommeskoppar och tagit bort sugrör av plast. Köttet är färskt svenskt hängmörad gårdskött och vi strävar ständigt efter att minska våra inköp (både mat, dryck och övrigt) från länder utanför Europa. Vi sorterar och återvinner all matavfall på restaurangerna samt reglerar beställningarna av bröd och sås efter antalet gäster för att minska svinnet. Våra pommes friterar vi i certifierad olja.
A: Ja!
Om du är äggallergiker kan du äta vårt bröd men inte våra majonäs baserade såser, men bbq-såsen går bra att lägga på. Som mjölkallergiker kan du inte äta vårt egen-bakade bröd med vårt glutenfria fungerar toppen. Plocka även bort osten på hamburgaren. Vi hanterar inga nötter på restaurangen, men det kan finnas spår av nötter i vår chokladsås, choklad och efterrätt.
Fråga vår kunniga personal på plats om du har allergier!
kommer våren 2022
kommer 2023
kommer våren 2022