MATEN PÅ PHIL'S

VÅR MAT

Beyond Burger

Vi på Phil’s Burger är väldigt stolta över att vara den första burgarkedjan i Skandinavien att få servera Beyond burger™. Världens första plantbaserade burgare som ser ut, tillagas och smakar som kött.
Själva ”köttet” är helt och hållet växtbaserat men har både saftigheten och texturen likt en traditionell burgare. Den innehåller 20g protein ifrån ärtor och är fri från soja, gluten och GMO.

KÖTTET

Vi har färskt hängmörad svenskt gårdskött från Hälsingestintan. Vårt kött kommer från närliggande gårdar som har koll på djurhållning och slakt. Kvalitet, miljö och spårbarhet har alltid varit en central del när det kommer till våra produkter. Att då samarbeta med Hälsingestintan, ett företag som inte tummar på kvalitén, kändes som ett självklart val. Djur som under sin livstid mår bra, får röra sig öppet och stressfritt bidrar till ett smakrikt kvalitetskött.

Vårt EKO-Bröd

I ett år bakade Philip (en av Phil’s grundare) bröd varje dag och bjöd sina grannar för att få fram den perfekta burgarbullen. Det resulterande i vårt unika ekologiska recept som bakas i vårt eget bageri varje morgon, sju dagar i veckan. Varje morgon körs det ut 3000 nygräddade bröd till alla våra restauranger. Självklart har vi även glutenfritt bröd. 

SÅS & DRESSING

Här gör vi allt från grunden. Inga konstigheter. Våra såser görs i vårt centralkök med noga valda råvaror och vi har självklart något för dig som är vego.

ÄGG

För oss är det självklart att välja råvaror som även tar hänsyn till djuromsorg. Därför använder vi enbart ägg från frigående hönor. Det gäller all vår användning av ägg, även där ägg ingår som ingrediens.

POMMES

Våra fries friteras i certifierad olja. De är tunna, krispiga och har skalet kvar för extra smak.

VEGO

Har ni inte prövat vår Crispy Vegan Burger så har ni missat något. Hur låter pankofriterad seitan, chilimajonnäs, picklad rödlök, inlagda jalapeños och coleslaw?