Hemmakit

Phil’s

Bröd
160gr kött
Hamburgerost
Phil’s dressing
Lök
Romansallad

Tillagning

1. Lägg köttet i en varm stekpanna.

2. Använd ett platt föremål och pressa köttet ner i pannan.

3. Salta och peppra på båda sidorna.

4. Stek ca 2-3 min, vänd köttet.

5. Lägg på ost.

6. Stek ca 2-3 min och ta sedan bort köttet från pannan.

7. Stäng av plattan och stek bröden.

8. Montera efter egen smak.

Allergener – Gluten, ägg, laktos, mjölk-protein, chili, senap och lök.

Tryffel

Bröd
160gr kött
Hamburgerost
Phil’s tryffeldressing
Karamelliserad lök

Tillagning

1. Lägg köttet i en varm stekpanna.

2. Använd ett platt föremål och pressa köttet ner i pannan.

3. Salta och peppra på båda sidorna.

4. Stek ca 2-3 min, vänd köttet.

5. Lägg på ost.

6. Stek ca 2-3 min och ta sedan bort köttet från pannan.

7. Stäng av plattan och stek bröden.

8. Montera efter egen smak.

Allergener – Gluten, ägg, laktos, mjölk-protein, senap och lök.

Halloumi

Bröd
Halloumi x 2
Phil’s dressing
Picklad rödlök
Torkad tomat
Avokadoröra
Romansallad

Tillagning

1. Lägg Halloumin i en varm stekpanna.

2. Stek tills den är gyllenbrun.

3. Vänd och upprepa.

4. Värm brödet i pannan med
den skurna sidan nedåt.

5. Montera efter smak.

Allergener – Gluten, ägg, laktos, mjölk- protein, senap, lök, chili och tomat.

Pommes

Tillaga i ugnen på 225 grader i ca
20 min alternativt fritera i 180 grader i ca 4 min. Ta ut/upp och salta. TIPS! Kombinera med våra dressingar.

————————–

Tänk på/hållbarhet

Tänk på/hållbarhet

Bröd – Förvaras i försluten förpackning. Hållbarheten är 24h efter mottagen vara i rumstemperatur

Grönsaker – Hållbarheten är 48h efter mottagen vara och förvaras i max 6°.

Ost – Hållbarheten är 48h efter mottagen vara och förvaras i max 6°.

Kött – Hållbarheten är 48h efter mottagen vara och förvaras i max 4°.

Pommes – Hållbarheten är 24h efter mottagen vara och förvaras i max 6°.

Phil’s

Bröd
160gr kött
Hamburgerost
Phil’s dressing
Lök
Romansallad

Tillagning

1. Lägg köttet i en varm stekpanna.

2. Använd ett platt föremål och pressa köttet ner i pannan.

3. Salta och peppra på båda sidorna.

4. Stek ca 2-3 min, vänd köttet.

5. Lägg på ost.

6. Stek ca 2-3 min och ta sedan bort köttet från pannan.

7. Stäng av plattan och stek bröden.

8. Montera efter egen smak.

Allergener – Gluten, ägg, laktos, mjölk-protein, chili, senap och lök.

Pommes

Tillaga i ugnen på 225 grader i ca
20 min alternativt fritera i 180 grader i ca 4 min. Ta ut/upp och salta. TIPS! Kombinera med våra dressingar.

—————————

Tänk på/hållbarhet

Tänk på/hållbarhet

Bröd – Förvaras i försluten förpackning. Hållbarheten är 24h efter mottagen vara i rumstemperatur

Grönsaker – Hållbarheten är 48h efter mottagen vara och förvaras i max 6°.

Ost – Hållbarheten är 48h efter mottagen vara och förvaras i max 6°.

Kött – Hållbarheten är 48h efter mottagen vara och förvaras i max 4°.

Pommes – Hållbarheten är 24h efter mottagen vara och förvaras i max 6°.

Tryffel

Bröd
160gr kött
Hamburgerost
Phil’s tryffeldressing
Karamelliserad lök

Tillagning

1. Lägg köttet i en varm stekpanna.

2. Använd ett platt föremål och pressa köttet ner i pannan.

3. Salta och peppra på båda sidorna.

4. Stek ca 2-3 min, vänd köttet.

5. Lägg på ost.

6. Stek ca 2-3 min och ta sedan bort köttet från pannan.

7. Stäng av plattan och stek bröden.

8. Montera efter egen smak.

Allergener – Gluten, ägg, laktos, mjölk-protein, senap och lök.

Halloumi

Bröd
Halloumi x 2
Phil’s dressing
Picklad rödlök
Torkad tomat
Avokadoröra
Romansallad

Tillagning

1. Lägg Halloumin i en varm stekpanna.

2. Stek tills den är gyllenbrun.

3. Vänd och upprepa.

4. Värm brödet i pannan med
den skurna sidan nedåt.

5. Montera efter smak.

Allergener – Gluten, ägg, laktos, mjölk- protein, senap, lök, chili och tomat.

Phil’s

Bröd

160gr kött

Hamburgerost

Phil’s dressing

Lök

Romansallad

Tillagning

1. Lägg köttet i en varm stekpanna.

2. Använd ett platt föremål och pressa köttet ner i pannan.

3. Salta och peppra på båda sidorna.

4. Stek ca 2-3 min, vänd köttet.

5. Lägg på ost.

6. Stek ca 2-3 min och ta sedan bort köttet från pannan.

7. Stäng av plattan och stek bröden.

8. Montera efter egen smak.

Allergener – Gluten, ägg, laktos, mjölkprotein, chili, senap och lök.

blank

Tryffel

Bröd
160gr kött
Hamburgerost
Phil’s tryffeldressing
Karamelliserad lök

Tillagning

1. Lägg köttet i en varm stekpanna.

2. Använd ett platt föremål och pressa köttet ner i pannan.

3. Salta och peppra på båda sidorna.

4. Stek ca 2-3 min, vänd köttet.

5. Lägg på ost.

6. Stek ca 2-3 min och ta sedan bort köttet från pannan.

7. Stäng av plattan och stek bröden.

8. Montera efter egen smak.

Allergener – Gluten, ägg, laktos, mjölk-protein, senap och lök.

blank

Halloumi

Bröd
Halloumi x 2
Phil’s dressing
Picklad rödlök
Torkad tomat
Avokadoröra
Romansallad

Tillagning

1. Lägg Halloumin i en varm stekpanna.

2. Stek tills den är gyllenbrun.

3. Vänd och upprepa.

4. Värm brödet i pannan med
den skurna sidan nedåt.

5. Montera efter smak.

Allergener – Gluten, ägg, laktos, mjölk- protein, senap, lök, chili och tomat.

Pommes

Tillaga i ugnen på 225 grader i ca
20 min alternativt fritera i 180 grader i ca 4 min. Ta ut/upp och salta. TIPS! Kombinera med våra dressingar.

————————–

Tänk på/hållbarhet

Tänk på/hållbarhet

Bröd – Förvaras i försluten förpackning. Hållbarheten är 24h efter mottagen vara i rumstemperatur

Grönsaker – Hållbarheten är 48h efter mottagen vara och förvaras i max 6°.

Ost – Hållbarheten är 48h efter mottagen vara och förvaras i max 6°.

Kött – Hållbarheten är 48h efter mottagen vara och förvaras i max 4°.

Pommes – Hållbarheten är 24h efter mottagen vara och förvaras i max 6°.

Välj om du vill beställa hem via:

OS dags. Under hela OS ger vi alla 10% rabatt på alla köp genom vår hemsida/app med koden OS2021. Välkomna & heja Sverige!

❤️ Phils’s

VÅRA RESTAURANGER

Vår mat meny

Menyn nedan gäller EJ Uppsala & Eskilstuna

blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank