Bröd
160gr kött
Hamburgerost
Phil’s dressing
Lök
Romansallad
1. Lägg köttet i en varm stekpanna.
2. Använd ett platt föremål och pressa köttet ner i pannan.
3. Salta och peppra på båda sidorna.
4. Stek ca 2-3 min, vänd köttet.
5. Lägg på ost.
6. Stek ca 2-3 min och ta sedan bort köttet från pannan.
7. Stäng av plattan och stek bröden.
8. Montera efter egen smak.
Allergener – Gluten, ägg, laktos, mjölk-protein, chili, senap och lök.
Bröd
160gr kött
Hamburgerost
Phil’s tryffeldressing
Karamelliserad lök
1. Lägg köttet i en varm stekpanna.
2. Använd ett platt föremål och pressa köttet ner i pannan.
3. Salta och peppra på båda sidorna.
4. Stek ca 2-3 min, vänd köttet.
5. Lägg på ost.
6. Stek ca 2-3 min och ta sedan bort köttet från pannan.
7. Stäng av plattan och stek bröden.
8. Montera efter egen smak.
Allergener – Gluten, ägg, laktos, mjölk-protein, senap och lök.
Bröd
Halloumi x 2
Phil’s dressing
Picklad rödlök
Torkad tomat
Avokadoröra
Romansallad
1. Lägg Halloumin i en varm stekpanna.
2. Stek tills den är gyllenbrun.
3. Vänd och upprepa.
4. Värm brödet i pannan med
den skurna sidan nedåt.
5. Montera efter smak.
Allergener – Gluten, ägg, laktos, mjölk- protein, senap, lök, chili och tomat.
Tillaga i ugnen på 225 grader i ca
20 min alternativt fritera i 180 grader i ca 4 min. Ta ut/upp och salta. TIPS! Kombinera med våra dressingar.
————————–
Tänk på/hållbarhet
Bröd – Förvaras i försluten förpackning. Hållbarheten är 24h efter mottagen vara i rumstemperatur
Grönsaker – Hållbarheten är 48h efter mottagen vara och förvaras i max 6°.
Ost – Hållbarheten är 48h efter mottagen vara och förvaras i max 6°.
Kött – Hållbarheten är 48h efter mottagen vara och förvaras i max 4°.
Pommes – Hållbarheten är 24h efter mottagen vara och förvaras i max 6°.
Bröd
160gr kött
Hamburgerost
Phil’s dressing
Lök
Romansallad
1. Lägg köttet i en varm stekpanna.
2. Använd ett platt föremål och pressa köttet ner i pannan.
3. Salta och peppra på båda sidorna.
4. Stek ca 2-3 min, vänd köttet.
5. Lägg på ost.
6. Stek ca 2-3 min och ta sedan bort köttet från pannan.
7. Stäng av plattan och stek bröden.
8. Montera efter egen smak.
Allergener – Gluten, ägg, laktos, mjölk-protein, chili, senap och lök.
Tillaga i ugnen på 225 grader i ca
20 min alternativt fritera i 180 grader i ca 4 min. Ta ut/upp och salta. TIPS! Kombinera med våra dressingar.
—————————
Tänk på/hållbarhet
Tänk på/hållbarhet
Bröd – Förvaras i försluten förpackning. Hållbarheten är 24h efter mottagen vara i rumstemperatur
Grönsaker – Hållbarheten är 48h efter mottagen vara och förvaras i max 6°.
Ost – Hållbarheten är 48h efter mottagen vara och förvaras i max 6°.
Kött – Hållbarheten är 48h efter mottagen vara och förvaras i max 4°.
Pommes – Hållbarheten är 24h efter mottagen vara och förvaras i max 6°.
Bröd
160gr kött
Hamburgerost
Phil’s tryffeldressing
Karamelliserad lök
1. Lägg köttet i en varm stekpanna.
2. Använd ett platt föremål och pressa köttet ner i pannan.
3. Salta och peppra på båda sidorna.
4. Stek ca 2-3 min, vänd köttet.
5. Lägg på ost.
6. Stek ca 2-3 min och ta sedan bort köttet från pannan.
7. Stäng av plattan och stek bröden.
8. Montera efter egen smak.
Allergener – Gluten, ägg, laktos, mjölk-protein, senap och lök.
Bröd
Halloumi x 2
Phil’s dressing
Picklad rödlök
Torkad tomat
Avokadoröra
Romansallad
1. Lägg Halloumin i en varm stekpanna.
2. Stek tills den är gyllenbrun.
3. Vänd och upprepa.
4. Värm brödet i pannan med
den skurna sidan nedåt.
5. Montera efter smak.
Allergener – Gluten, ägg, laktos, mjölk- protein, senap, lök, chili och tomat.
Bröd
160gr kött
Hamburgerost
Phil’s dressing
Lök
Romansallad
Tillagning
1. Lägg köttet i en varm stekpanna.
2. Använd ett platt föremål och pressa köttet ner i pannan.
3. Salta och peppra på båda sidorna.
4. Stek ca 2-3 min, vänd köttet.
5. Lägg på ost.
6. Stek ca 2-3 min och ta sedan bort köttet från pannan.
7. Stäng av plattan och stek bröden.
8. Montera efter egen smak.
Allergener – Gluten, ägg, laktos, mjölkprotein, chili, senap och lök.
Bröd
160gr kött
Hamburgerost
Phil’s tryffeldressing
Karamelliserad lök
1. Lägg köttet i en varm stekpanna.
2. Använd ett platt föremål och pressa köttet ner i pannan.
3. Salta och peppra på båda sidorna.
4. Stek ca 2-3 min, vänd köttet.
5. Lägg på ost.
6. Stek ca 2-3 min och ta sedan bort köttet från pannan.
7. Stäng av plattan och stek bröden.
8. Montera efter egen smak.
Allergener – Gluten, ägg, laktos, mjölk-protein, senap och lök.
Bröd
Halloumi x 2
Phil’s dressing
Picklad rödlök
Torkad tomat
Avokadoröra
Romansallad
1. Lägg Halloumin i en varm stekpanna.
2. Stek tills den är gyllenbrun.
3. Vänd och upprepa.
4. Värm brödet i pannan med
den skurna sidan nedåt.
5. Montera efter smak.
Allergener – Gluten, ägg, laktos, mjölk- protein, senap, lök, chili och tomat.
Tillaga i ugnen på 225 grader i ca
20 min alternativt fritera i 180 grader i ca 4 min. Ta ut/upp och salta. TIPS! Kombinera med våra dressingar.
————————–
Tänk på/hållbarhet
Bröd – Förvaras i försluten förpackning. Hållbarheten är 24h efter mottagen vara i rumstemperatur
Grönsaker – Hållbarheten är 48h efter mottagen vara och förvaras i max 6°.
Ost – Hållbarheten är 48h efter mottagen vara och förvaras i max 6°.
Kött – Hållbarheten är 48h efter mottagen vara och förvaras i max 4°.
Pommes – Hållbarheten är 24h efter mottagen vara och förvaras i max 6°.
kommer våren 2022
kommer 2023
kommer våren 2022